Meer Inkomen Nodig
Home » Extra inkomen

Meer inkomen genereren

Een extra inkomen om van je schulden af te komen?

Wil je zo snel mogelijk van alle schulden afkomen, dan is er eigenlijk maar één goede manier: zorg zo snel mogelijk voor extra inkomsten. Want als je meer inkomsten heb, kan je dus ook meer schulden aflopen. Zo simpel is het. Uiteindelijk vragen alle schuldeisers maar één ding en dat is: geld!

Je moet dus aan geld zien te komen, zodat je al die schulden zo snel mogelijk kan wegwerken. Hoewel er nu in crisistijd minder banen zijn en minder "klusjes" etc., zijn er toch nog voldoende manieren om aan extra inkomen te komen. Wil je niet meer doen dan je nu al dagelijks doet op je dagelijkse baan (werk)? Dan is dat nou heel jammer. Want, meer werken, harder werken, heel veel werken (in loondienst), is nou juist één van de allerbeste, misschien wel de beste manier, om aan extra inkomen te komen.

Weet waar je het voor doet, als je eventjes flink hard gaat werken, ben je in de kortst mogelijke tijd / korte tijd weer helemaal van de schulden af, en dat is immers het einddoel. Toch?

Fulltime werken

Om meer geld te verdienen, zal je meer moeten gaan werken. Wanneer jij of je partner parttime werkt, is het misschien een idee om eens te kijken of je fulltime kunt gaan werken. Werk je al fulltime dan is het misschien mogelijk om wat overuren te pakken. Hoe meer je werkt, des te sneller je van de schulden af bent. It's that simple. Probeer dus elk uur in je week op te vullen met werk.

Bijbaantje

Neem een bijbaan - Door een bijbaantje te nemen kan je op een makkelijke manier extra geld bijverdienen. Voorbeelden van bijbaantjes zijn een krantenwijk of thuiswerk. Met een krantenwijk ben je vaak maar een uurtje per dag bezig, maar je verdient wel zo'n 150 euro per maand extra. Gewoon doen dus, want als je schulden hebt, is elke euro meer dan welkom. Stort je verdiensten overigens zo snel mogelijk af op de rekening van de schuldeisers. Schulden aflossen is een kwestie van afstorten. De hele tijd geld afstorten (elke euro die je hebt). (afstorten op de rekeningen van de schuldeisers natuurlijk). Bekend thuiswerk waar je ook echt wat mee kan verdienen is bijvoorbeeld inpakwerk. Het is misschien saai, maar je kunt wel je eigen tijd indelen en zo toch wat extra's verdienen.

Goed thuiswerk is ook affiliate marketing. Het duurt wel een maand of drie voordat je echt wat verdient (er is eerst een flinke leercurve!), maar als het extra inkomsten oplevert, dan moet je er gewoon voor gaan. Let wel, (en dit is even heel belangrijk!); als je werk kan vinden, is het beter om je hele week zo veel mogelijk vol te proppen met werken in loondienst, aangezien affiliate marketing wat minder snel geld oplevert (moet je eerst leren hoe het werkt, de eerste weken verdien je nog niets)

Geld verdienen met spelletjes spelen

Wanneer je goed bent in spelletjes, kun je ook proberen om hier een extra zakcentje mee te verdienen. Op verschillende sites kun je spelen voor geld. Houd er wel rekening mee dat het erg verslavend kan zijn, dus stel van tevoren een grens! Het is niet echt aan te raden, want het valt vaak onder gokken. Lees voor meer tips over het geld verdienen met spelletjes spelen het volgende artikel:

http://www.leerwiki.nl/Geld_verdienen_met_spelletjes_spelen

Eigen spullen verkopen

Misschien heb je thuis wel een zolder vol spullen staan waar je nooit meer wat mee doet. Je kan dit lekker laten staan, maar je kan ook denken: ik verkoop het. Wie weet brengt het nog wat op en heb je weer wat geld om je schulden mee af te lossen. Echt doen dus als je wat spullen hebt liggen, want meer geld = meer schulden aflossen = sneller van je schulden af.

Geld verdienen op internet

Wanneer je op internet een beetje gaat rondsurfen, dan zal je zien dat er veel manieren zijn om extra geld te verdienen. Het lijkt vaak snel en makkelijk geld verdienen, maar dat is het absoluut niet, tenzij je al vele jaren ervaring hebt.

Wil je via internet wat geld verdienen, dan zal je er echt wel wat voor moeten doen. Het is wel een aanrader wanneer je goed bent met computers. Wanneer je een eigen website kan maken, kan je hier wat geld mee verdienen. Een manier waarmee je wel gegarandeerd extra inkomen kan binnenhalen is affiliate marketing (lees hier meer over geld verdienen met affiliate marketing). Dit betekent dat je een website bouwt, en daar vervolgens reclame op plaatst. Wanneer iemand via die reclames een product of dienst afneemt, verdien jij een percentage van de omzet.

Een goede website om geld te verdienen op internet, is ook deze site

Dit artikel is geschreven door deze website: http://schuldvrij.jouwweb.nl/extra-inkomen