Meer Inkomen Nodig
Home » Geen inkomen

Geen inkomen

Op dit moment zijn er mensen in Nederland die geen inkomen hebben. Dat is een buitengewoon verschrikkelijke situatie omdat je nou eenmaal inkomen nodig hebt om te kunnen leven. Je moet je rekeningen kunnen betalen en daar heb je inkomen voor nodig. Zo simpel is het.

Als je bijvoorbeeld wilt kunnen internetten of de boodschappen wilt kunnen doen, heb je geld nodig om deze bedrijven te kunnen betalen. Als je geen inkomen hebt, kun je bijvoorbeeld geen rekeningen betalen en zelfs niet eens je eigen boodschappen betalen. 

Voor die mensen heb ik een simpele tip: zorg dat je zo snel mogelijk van geen inkomen naar inkomen toe gaat. Hetzij door een uitkering aan te vragen, bijvoorbeeld de bijstand, hetzij door te gaan werken. Werken is toch wel de allerbeste manier om zo snel mogelijk van geen inkomen, naar een inkomen te gaan. Vooral via een uitzendbureau maak je vaak meer kans om op korte termijn aan werk (en dus aan inkomen) te komen.

Op deze pagina vind je alle overheidsregelingen waar je eventueel gebruik van zou kunnen maken. Maar als je kan werken, is dat altijd prioriteit 1.